Berghütte Zdravković

„Planinska Kuća Zdravković“ nalazi se na nadmorskoj visini od 1084m u najlepšem delu Zlatibora okružena zelenilom i čistim vazduhom. Pogodna je za opuštanje i odmor tokom cele godine, bez obzira na godišnja doba. S obzirom da se nalazi na samo 100 metara od ski centra Tornik, idealna je za ljubitelje skijanja a i sankanja. Staza za Kros Kantri skijanje, prolazi pored kuće, tako da i ljubitelji ovog zimskog sporta mogu da uživaju.

Deo Zlatibora u kome je smeštena Kuća, smatra se vazdušnom banjom, idealnom za sve koji žele da pobegnu od gradskog zagađenog vazduha. Kuća je idealna i za sve ljubitelje prirode, koji mogu da uživaju u dugim šetnjama po planini i svežem planinskom vazduhu. Na 2km od Kuće nalazi se i Ribničko jezero. Centar Zlatibora nalazi se na 10 km od Kuće. U krugu od 20-ak km nalazi se pregršt prirodnih i istorijskih lepota ovog kraja, kao što su Mokra Gora, vodopad Gostilje, Stopića pećina, Sirogojno, mnoštvo manastira i crkava…

Za sve koji dođu kolima, parking je obezbeđen.

Sama Kuća sastoji se iz tri potpuno opremljena i fizički odvojena apartmana.

Apartman 1, nalazi se na spratu kuće, I pogodan je za smeštaj do 8 osoba. Sastoji se iz odvojene spavaće sobe na dva nivoa, koja ukupno ima 3 pojedinačna ležaja i 1 dupli ležaj, zatim dnevne sobe sa garniturom, te galerijom sa jednim bračnim ležajem i jednim pojedinačnim ležajem, kuhinjom, kupatilom i terasom.

Apartman 2, nalazi se u prizemlju kuće i pogodan je za smeštaj do 4 osobe. Sastoji se iz spavaće sobe sa bračnim ležajem, dnevne sobe sa krevetom na razvlačenje, kuhinjom, kupatilom i terasom.

Apartman 3, nalazi se u fizički odvojenoj kući u zajedničkom dvorištu i pogodan je za smeštaj do 4 osobe. Sastoji se iz galerije sa bračnim ležajem, dnevne sobe sa krevetom na razvlačenje, kuhinjom, kupatilom i terasom.

Galerija slika

Gde se nalazimo

Planinska Kuća Zdravković
Tornik
Zlatibor
Republika Srbija

 +381 63 262 712

+381 69 762 713